Logo
Adauga Anunt
Contul Meu

Reconditionare plansa de bord Opel Corsa E

Reconditionare plansa de bord Opel Corsa E Reconditionam planse de bord Opel Corsa E cu airbagul sarit. Reparam capace airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Reparatia unei planse de bord de Opel Corsa E consta in reconstruirea acesteia in zona in care a sarit airbagul si altor zone unde plansa este afectata. Dupa reparatia plansei de bord aceasta va fi imbracata in material special, aceasta va arata ca noua. Plansa de bord de Opel Corsa E reconditionata nu va avea denivelari sau imperfectiuni aceasta va arata ca o plansa noua.

Reparatii plansa / planse de bord Opel Corsa E
Reconditionari capac airbag volan Opel Corsa E cu airbagul sarit.
Capacul de airbag volan se poate repara la fel ca si plansa de bord. Acesta va arata ca nou dupa reparatie.

ETAPE REPARATIE PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Fiecare plansa de bord de Opel Corsa E trebuie sa parcurga anumite etape pentru a putea sa arate impecabil, acum va vom explica in mare care sunt etapele de lucru :
Reparatie plansa de bord Opel Corsa E

1. Reconditionarea zonei unde a sarit airbagul
Reconditionarea zonei este facuta cu foarte multa atentie astfel in cat ulterior aceasta sa areate ca una noua. Plansa de bord reconditionata de Opel Corsa E va fi identic ca o plansa de fabrica.
2. Matuirea plansei de bord

Bordul dupa reparatie trebue slefuita pe toata suprafata pe care se va aplica materialul pentru a face priza adezivul si lipirea sa fie in conformitate cu instructiunile producatorului.
3. Degresare

Este foarte important ca orice plansa de bord de Opel Corsa E sa fie foarte bine degresata inainte de a lipi materialul pentru a evita dezlipirea materialului de pe suprafata bordului in locurile foarte tensionate. In cazul in care bordul reparat nu este foarte bine degresat materialul se va dezlipi cand automobilul va fi lasat la soare.

4. Lipire
Acum stiind ca plansa de bord a fost degresata se va aplica adezivul pe plansa cat si pe materialul ce urmeaza a fi lipit, dupa care materialul se aplica pe plansa de bord si se lipeste foarte bine.

5. Decupare detalii trimuri, console si guri de aerisire
Dupa ce materialul a fost intins pe plansa de bord Opel Corsa E trebuie taiate toate zonele unde sunt introduse gurile de aerisire, trimuri, console si excesul de material ramas in urma lipirii.

6. Montare trimuri, console si guri de aerisire
Este important ca dupa reconditionarea unei planse de bord de Opel Corsa E sa montam noi gurile de aerisire si trimurile deoarece sunt situatii in care materialul trebuie taiat cu atentie deosebita in acele zone. Astfel evitam posibilitatea de a decupa prea mult sau prea putin din materialul ramas in exces.

7. Uscare
Dupa efectuarea etapelor de mai sus plansa de bord de Opel Corsa E este necesar sa stea la uscat 12 ore, acesta este intervalul in care adezivul folosit de noi isi face reactia completa.
Reconditionari planse de bord Opel Corsa E

MATERIAL RECONDITIONARE PLANSA BORD Opel Corsa E
Materialul folosit la reparatia unui bord Opel Corsa E este material destinat pentru industria auto, special pentu a rezista la radiatiile ultra violete, materialul are o plaja mare de rezistenta la caldura, rezista la temperaturi foarte mici iarna si temperaturi foarte ridicate vara. Deasemenea materialul este rezistent la zgarieturi, poate fi spalat, curata, rezistent la frecare cu carpa sau periute de curatat, poate fi curatat cu detergent, alcol chiar si cu diluant.
Va oferim mai multe tipuri de materiale cu texturi si nuante diferite. Puteti alege orice material disponibil in momentul in care doriti sa reparati plansa de bord.

ADEZIV LIPIRE MATERIAL PLANSA DE BORD Opel Corsa E
Adezivul folosit la lipirea materialului pe plansa de bord de Opel Corsa E este special pentru a rezista la temperaturi ridicate vara si temperaturi scazute iarna. Utilizam solutii speciale pentru planse de bord testate pe foarte multe tipuri de planse de bord. Adezivul nu miroase dupa lipirea materialului, plansa de bord nu va schimba mirosul masinii.

Informatii despre plansa de bord Opel Corsa E
Plansele de bord de Opel Corsa E sunt de mai multe feluri:
1. Culoare material reparatii plansa bord
- Plansa de bord pote avea o singura culoare
- Plansa de bord poate avea o culoare in partea de sus si alta culoare in partea de jos
2. Textura material reparatii plansa bord
- Material cu aceiasi textura pe toata suprafata bordului
- Material cu textura diferita in parte superioara fata de partea inferioara
3. Material reparatii plansa bord
- Piele ecologica
- Plastic
- Piele naturala
- Combinatie intre mateiralele de mai sus

Reconditionari plansa de bord Opel Corsa E, Reparatii bord Opel Corsa E, reparatie bord Opel Corsa E, bord Opel Corsa E, capac airbag volan Opel Corsa E

Card image cap Card image cap